Deze module is er voor budgethouders die hun budget volledig zelfstandig kunnen en willen in handen nemen. Maar ook voor personen die overtuigd zijn dat ze alles in huis hebben om een goede werkgever te zijn en hiervoor geen ondersteuning nodig hebben.

“Werkgever zijn” houdt een grote verantwoordelijkheid in. Als werkgever moet je je immers houden aan heel wat wettelijke verplichtingen. Bij PIA zijn we ervan overtuigd dat elke budgethouder kan optreden als werkgever, mits een goede ondersteuning.

PIA biedt ondersteuning aan budgethouders die zelf als werkgever willen optreden om zo hun persoonsvolgend budget maximaal te benutten. PIA heeft (via ADO Icarus) jarenlange knowhow opgebouwd in de gehandicaptensector en weet hoe het persoonsvolgend budget werkt. Wij maken gebruik van onze eigen loondienst voor onder meer het opvolgen van de sociale wetgeving, de loonberekening, de opmaak van arbeidsovereenkomsten en zo meer.

Binnen deze module fungeert PIA als jouw sociaal secretariaat dat er maandelijks voor zorgt dat alles correct afgehandeld wordt volgens de verplichtingen van de wet. Jij zorgt er op jouw beurt voor dat we alle informatie die hiervoor nodig is tijdig ontvangen.

Interesse? Meer info nodig?

Contacteer ons

Ons aanbod

Vrijwilligers

Wil je graag vrijwilligers inzetten met je PVB? PIA vormt de brug tussen jou als budgethouder en een gespecialiseerde vrijwilligersorganisatie.

Deeleconomie

Dit onderdeel van ons aanbod is momenteel nog niet actief. Houd onze facebookpagina in de gaten voor verdere updates!

Interim

Dit onderdeel van ons aanbod is momenteel nog niet actief. Houd onze facebookpagina in de gaten voor verdere updates!