De module 'Loonsecretariaat' is er voor budgethouders die hun persoonsvolgend budget (PVB) of persoonlijk assistentiebudget (PAB) zelf in handen kunnen en willen nemen.

De rol van PIA als loonsecretariaat voor budgethouders met een zorgnood

“Werkgever zijn” houdt een grote verantwoordelijkheid in. Als werkgever moet je je immers houden aan heel wat wettelijke verplichtingen. Bij PIA zijn we ervan overtuigd dat elke budgethouder kan optreden als werkgever, mits een goede ondersteuning.

PIA biedt ondersteuning aan budgethouders die zelf als werkgever willen optreden om zo hun persoonsvolgend budget (PVB) of persoonlijk assistentiebudget (PAB) maximaal te benutten. PIA heeft (via ADO Icarus) jarenlange knowhow opgebouwd in de gehandicaptensector en weet hoe de persoonsvolgende financiering werkt. PIA maakt gebruikt van haar eigen loondienst voor onder meer het opvolgen van de sociale wetgeving, de loonberekening, de opmaak van arbeidsovereenkomsten enzovoort.

Binnen deze module fungeert PIA als jouw loonsecretariaat dat er maandelijks voor zorgt dat alles correct afgehandeld wordt volgens de wettelijke verplichtingen. Jij zorgt er op jouw beurt voor dat we alle informatie die hiervoor nodig is tijdig ontvangen.

 

Wil je jouw budget cash besteden via PIA of wil je meer informatie over onze werking?

Neem contact met ons op

Ons aanbod

Deeleconomie

Dit onderdeel van ons aanbod is momenteel nog niet actief. Houd onze facebookpagina in de gaten voor verdere updates!

Interim

Dit onderdeel van ons aanbod is momenteel nog niet actief. Houd onze facebookpagina in de gaten voor verdere updates!