Wil je graag vrijwilligers inzetten met je PVB? PIA vormt de brug tussen jou als budgethouder en een gespecialiseerde vrijwilligersorganisatie.

Ken je iemand die zich als vrijwilliger wil engageren om jou een handje te helpen bij bepaalde taken? Dan heb je hiervoor een vrijwilligersorganisatie nodig die ervoor zorgt dat jouw vrijwilligers ingezet worden conform de vrijwilligerswetgeving (o.a. dat zij verzekerd worden en (als je dat wenst) een vrijwilligersvergoeding ontvangen).

PIA helpt jou hierbij. Dat doen we niet zelf, maar we werken hiervoor samen met Focus op Emancipatie. Dit is een door de Vlaamse Overheid erkende vrijwilligersorganisatie die, net zoals PIA, behoord tot de “ADO-groep”. Focus op Emancipatie is gespecialiseerd in het werken met vrijwilligers via het persoonsvolgend budget. Je kan er bijgevolg op rekenen dat deze organisatie met kennis van zake jouw vrijwilligersadministratie voor haar rekening neemt.

PIA bouwt de brug tussen jou en deze organisatie en behartigt jouw belangen, persoonlijk en op maat van jouw vraag. Meer info over Focus op Emancipatie kan je vinden op hun website.

Interesse? Meer info?

Contacteer ons

Ons aanbod

Sociaal secretariaat

Deze module is er voor budgethouders die hun budget volledig zelfstandig kunnen en willen in handen nemen. Maar ook voor personen die overtuigd zijn dat ze alles in huis hebben om een goede werkgever te zijn en hiervoor geen ondersteuning nodig hebben.

Deeleconomie

Dit onderdeel van ons aanbod is momenteel nog niet actief. Houd onze facebookpagina in de gaten voor verdere updates!

Interim

Dit onderdeel van ons aanbod is momenteel nog niet actief. Houd onze facebookpagina in de gaten voor verdere updates!