Wil je graag vrijwilligers inzetten met je persoonsvolgend budget (PVB) of persoonlijk assistentiebudget (PAB)? PIA vormt de brug tussen jou als budgethouder en een gespecialiseerde vrijwilligersorganisatie.

PIA vormt de brug tussen jou en vrijwilligersorganisatie Focus op Emancipatie

Ken je iemand die zich als vrijwilliger wil engageren om jou een handje te helpen bij bepaalde taken? Dan heb je hiervoor een vrijwilligersorganisatie nodig die ervoor zorgt dat jouw vrijwilligers ingezet worden conform de vrijwilligerswetgeving (o.a. dat zij verzekerd worden en (als je dat wenst) een vrijwilligersvergoeding ontvangen).

PIA helpt jou hierbij. Dat doen we niet zelf, maar we werken hiervoor samen met Focus op Emancipatie. Dit is een door de Vlaamse Overheid erkende vrijwilligersorganisatie die, net zoals PIA, behoord tot de “ADO-groep”. Focus op Emancipatie is gespecialiseerd in het werken met vrijwilligers via het persoonsvolgend budget (PVB) en persoonlijk assistentiebudget (PAB). Je kan er bijgevolg op rekenen dat deze organisatie met kennis van zake jouw vrijwilligersadministratie voor haar rekening neemt.

PIA bouwt de brug tussen jou en deze organisatie en behartigt jouw belangen, persoonlijk en op maat van jouw vraag. Meer info over Focus op Emancipatie vzw kan je vinden op hun website.

 

Wil je jouw budget cash besteden via PIA of wil je meer informatie over onze werking?

Neem contact met ons op

Ons aanbod

Deeleconomie

Dit onderdeel van ons aanbod is momenteel nog niet actief. Houd onze facebookpagina in de gaten voor verdere updates!

Interim

Dit onderdeel van ons aanbod is momenteel nog niet actief. Houd onze facebookpagina in de gaten voor verdere updates!