PIA trekt maximaal de kaart van de samenwerking. We denken dat we hierdoor budgethouders zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Binnen de sector voor personen met een handicap zijn er allerlei spelers die allemaal hun rol en functie hebben. PIA wil ook van hen een partner zijn om de zorgvraag van de budgethouder op de best mogelijke manier te behartigen. Wij stemmen met iedereen af waar nodig maar hebben ook enkele specifieke samenwerkingspartners waar wij steeds beroep op kunnen doen.

ADO Icarus

ADO Icarus is een vergunde zorgaanbieder die personen met een beperking ondersteunt in haar 11 centra voor zelfstandig leven. Daarnaast biedt zij ook RTH (rechtstreeks toegankelijke hulp) aan. ADO Icarus is al meer dan 30 jaar actief in de sector voor personen met een handicap. Zij hebben in al die tijd ruime expertise opgebouwd inzake de ondersteuning voor personen met een beperking.

ADO Icarus maakt naast PIA en Focus op Emancipatie deel uit van de “ADO-groep”.

 

Focus op Emancipatie

Focus op Emancipatie is een erkende vrijwilligerswerking die gespecialiseerd is in het ondersteunen van budgethouders bij het inzetten van vrijwilligers met het PVB.

Focus op Emancipatie maakt naast PIA en ADO Icarus deel uit van de “ADO-groep”.